Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Prořezávání zoubků

Dobrý den, mému synovi je šest měsíců a právě se mu prořezává druhý zoubek,do třech měsíců byl kojen pak na umělé výživě (Nutrilon HA- jsem alergik - lepek a laktóza) v pátém měsíci jsme začali na doporučení lékaře s příkrmy, naučil se pěkně jíst ze lžičky a s jídlem nebyl problém, koncem pátého měsíce jsme přidali přesnídávky a stále pěkně baštil. Asi po týdnu přestal jíst zeleninové příkrmy, vyžaduje nejvíce mléko,z příkrmů jí jen banán s mlékem, banánovou přesnidávku nebo jen neoslazenou rýžovou kaši,zeleninu do něj nemohu dostat v jakékoli formě (celkově jí míň). Měl dva dny průjem, toho jsme se již zbavily a horečky nemá. Je hodně spavý což je u něj divné,je to jinak velice živé a vysmáté miminko. Myslíte,že mi přestal jíst zeleninu kuli zubům a jak mám dále postupovat s příkrmy, mám strach,že když bude jen na přesnídávkách zeleninu už nebude chtít. Děkuji za odpověď

Odpovědi na otázku

Dobrý den, v tomto věku je přirozené, že se mění a vyvíjí chutě a potřeby dítěte. To znamená, že důvodem změny mohou být rostoucí zoubky, ale také nemusí. Pokud by dlouhodobě jedl méně a také změna nálad by byla výrazná, je lepší zajít k pediatrovi.